Äkta italiensk glass!

219kr

Kundbetyg:

0.0/5

Vem älskar inte gelato, den italienska glassen som är känd som den krämigaste av dem alla? Och nu kan du lära dig att göra din egen. I Äkta italiensk glas – gelato, sorbet, såser och toppings får du beprövade tips och knep som resulterar i perfekt gelato eller sorbetto hemma i ditt eget kök – oavsett om du har en glassmaskin eller inte.

Du bjuds dessutom på drygt 50 läckra recept. Välj mellan klassiska smaker som choklad, pistage och kokos samt nya favoriter. Vad sägs om gelato med smak av morotskaka eller prosecco, eller en frisk sorbetto gjord på klementiner och kardemumma eller limoncello?

Här finns även enkla och snabba glassar som inte kräver någon som helst tillagning och såser som gör din gelato ännu mer delizioso!

Dessutom läckra såser och toppings som förvandlar glassen till en lyxig dessert.

Samantha Santambrogio-Öberg:

Detta är min andra bok som uteslutande handlar om gelato och sorbet, och det finns flera anledningar till det. Dels är det väl få som inte älskar glass (jag känner i alla fall inte någon!), dels finns det så många härliga smaker att experimentera med. Dessutom bjuder jag här på flera nya metoder som gör att du kan välja mellan olika tekniker om du vill lära dig att göra gelato utan maskin. För visst går det att få ett utmärkt resultat även om du gör glassen för hand!

 

Andra har även tittat på:

0.0/5
249kr
0.0/5
139kr
0.0/5
289kr
0.0/5
199kr
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}