Våra kök

Al Dente UNO

Group 37Created with Sketch.

Karlbergsvägen 25 – 113 27 Stockholm

Al Dente Uno är vår första matstudio som ligger i ett fantastiskt sekelskifteshus nära Odenplans oslagbara kommunikationsutbud. Vacker stuckatur, bevarat trägolv och högt i tak kombineras med handmålat italienskt kakel, och rustik träinredning. Matstudion har två kök som endast används tillsammans för en grupp. Här får max 20 personer plats.

Al Dente CUCINA

Group 37Created with Sketch.

Roslagsgatan 33 – 113 54 Stockholm

Al Dente Cucina är vår andra matstudio som rymmer små och stora grupper upp till 50 personer. En sekelskiftesdröm med högt i tak, stuckatur och platsbyggd träinredning kompletteras med en italiensk hemmakänsla med handmålat italienskt kakel och rustika detaljer. Matstudion har möjlighet att ta emot en till tre grupper samtidigt genom flexibel planlösning.

Al Dente CASA

Group 37Created with Sketch.

Roslagsgatan 32 – 113 54 Stockholm

Stig in i vår tredje matstudio, Al Dente Casa, där du möts av en magisk mix av italiensk charm och svensk sekelskifte. Den gula färgen på köket sprider glädje och värme, medan det gedigna trägolvet och den vackra kakelugnen skapar en känsla av hemtrevnad. Här kan upp till 30 personer njuta av fantastisk mat samtidigt, och de gedigna matborden skapar en intim och inbjudande stämning.

Al Dente LA FAMIGLIA

Group 37Created with Sketch.

Alströmergatan 45 – 112 47 Stockholm

Välkommen till La Famiglia – vår helt nyöppnade matstudio som omsorgsfullt har utformats för att ta dig med på en smakupplevelse i moderna och hemtrevliga miljöer för upp till 80 personer. Miljön kombinerar mjuka nyanser av blått med rustika terracottadetaljer och industriell betong. Den flexibla planlösningen möjliggör att ta emot en till tre grupper i privata kök. Här finner du en professionell pizzaugn där ni kan tillaga klassiska italienska pizzor med perfekt krispighet. Doften av nybakad pizza fyller köket!

Som kronan på verket har denna matstudio fullständiga rättigheter. Vi erbjuder noggrant utvalda vinpaket som tillfredställer även de mest kräsna vinälskarna.

Kontakta oss

Eller mejla oss direkt: [email protected]

Sommarkurser 2023

Istället för att bara äta på restaurang. Kom och laga äkta italiensk mat. Boka din plats nu och gör din sommar oförglömlig!