Laga italiensk mat i privat grupp

Vad kan vi erbjuda er för matlagningsaktivitet?

Vill du laga en äkta italiensk festmåltid tillsammans med dina nära och kära i privat grupp?

Group 37Created with Sketch.

Vi hjälper er till en skräddarsydd sammankomst med god mat, utan disk, för er som privat grupp. Ni får en oförglömlig matupplevelse i Stockholm oavsett om ni vill fira födelsedag, möhippa, svensexa eller bara samla familj och vänner för en trevlig stund tillsammans. Som en resa till det rustika och kulinariska Italien fast kvar i Stockholm!

Det är njutningen av att tillsammans skapa en måltid och sedan äta den kring gemensamt bord som förenar oss på ett så unikt sätt.

Födelsedag

Group 37Created with Sketch.

Fullända födelsedagsfirandet för den som fyller jämnt.
Laga äkta italiensk mat tillsammans!

Familjematlagning

Group 37Created with Sketch.

Samla familj & släkt, sätt av några njutningsfulla timmar i vårt familjära italienska kök & låt maten få ta sin tid.

Barnkalas

Group 37Created with Sketch.

Boka drömkalaset för ditt barn & gör egen glass!

De hinner göra massa olika gelatosmaker & tillbehör.

Möhippa

Group 37Created with Sketch.

Skapa minnen för livet – kom till oss för er möhippa & laga massor av god italiensk mat!

Svensexa

Group 37Created with Sketch.

Gör svensexan till en oförglömlig upplevelse med italiensk matlagning. Aktivitet och festmåltid i ett!

Umgås och laga mat i privat grupp utan att behöva städa

Group 37Created with Sketch.

I Italien är matlagning det naturliga tillfället för att vara tillsammans med de närmsta. Upplev en matupplevelse i Stockholm i privat grupp där ni lagar läcker och genuin italiensk mat samtidigt som ni umgås och slipper all disk. För det är just den italienska känslan för bra råvaror, detaljer i tillagningen och den familjära stämningen kring bord och grytor som ni får uppleva hos oss. En annorlunda aktivitet som passar alla! Dessutom får ni recepten på det ni lagat efteråt. Har vi sagt att det är familjerecept som ärvts genom generationer i släkten Santambrogio?

Vi anordnar bland annat:

6 fördelar med att laga italienskt med familj och vänner hos oss:

Bland parmesan, vitlök och kallpressad olivolja

Ni lagar flera olika rätter med fantastiska smaker som får det att vattnas i munnen. Vad sägs om att baka egen färsk pasta med Pesto alla Genovese gjord på färsk basilika, rikligt med parmesanost och kallpressad olivolja. Stoppa egen italiensk korv salsiccia, göra egen glass gelato i smaker som intensiv cioccolato, krämig pistacchio eller sötsyrlig limone. Sedan sätter ni er ned kring vårt stora rustika köksbord och njuter av era egenlagade maträtter.

Anpassat efter er som privat grupp

Vi anordnar matlagningsaktiviteter för både större och mindre sällskap. Ni som privat grupp bestämmer om det är en lunch eller middag som passar er. Vare sig ni vill fira en jämn födelsedag på bästa och godaste sätt, planera möhippa eller svensexa som bjuder på en annorlunda och äkta italiensk matupplevelse eller bara samla släkt, familj och vänner för en rolig aktivitet i Stockholm så har vi upplägget som passar er i privat grupp. Vi är flexibla, ger gärna förslag och anpassar alltid upplägg efter era önskemål! 

Allergier?

Inga problem, vi tillgodoser alla allergier eller matpreferenser, så att alla kan vara med och ha kul. Meddela oss i god tid innan ditt besök.

Aktivitet i privat grupp, vi tar hänsyn till alla allergier och matpreferenser

Kök som tar er hem till vårt Italien

Var beredd på en fulländad italiensk upplevelse i Stockholm. Våra matstudios ligger i hjärtat av Vasastan och när du kommer in genom vår dörr möts du av en rustik och charmig italiensk miljö. Trägolven gifter sig fint med handmålat kakel från Amalfikusten från La Riggiola, glassmaskiner från DeLonghi, stora gedigna mortlar, basilika och kallpressad olivolja! Köken återskapar riktiga italienska hemmamiljöer och ser inte ut som om ni skulle vara på restaurang.

0
År i köket
0
Pastadrottningar
0
Gäster per år
0
Matstudios
0
Kokböcker

Kontakta oss

Födelsedag

Letar du efter en annorlunda och rolig aktivitet för att fira din eller någon annans födelsedag? Laga mat med vänner och familj, och var med om en oförglömlig italiensk matfest för alla sinnen. Umgås och njut till dofterna av färsk basilika, färskpressad citron och nybryggt kaffe. Ni slipper städa och får en upplevelse och middag i ett och samma paket.

Förslag på tema

Fullända födelsedagsfirandet och ge bort en unik gåva. Exempelvis kan du få personliga förkläden, present-kit med italienska delikatesser, presentkort och kokböcker. Majoriteten av våra produkter finns inte att få tag på i vanlig handel och är alltid av högsta kvalitet.

Familjematlagning

Samla flera generationer, sätt av några njutningsfulla timmar i vårt familjära italienska kök och låt maten få ta sin tid. Vår familjematlagning passar alla oavsett ålder, förkunskaper och intresse. Ni slipper dessutom diska!

Förslag på tema

Barnkalas med glassfrossa

Barnkalas med glasstillverkning är det ultimata drömkalaset för ditt barn med sina vänner. För vilka barn älskar inte glass? Under denna aktivitet får barnen själva tillverka sin egen glass med vägledning och hjälp av våra professionella kursledare. Vi har firat många härliga barn genom åren. De får göra många olika smaker som t.ex. vanilj, jordgubb, choklad, hallon och mycket mer! Vi dukar upp en buffé med glassen de tillverkat och barnen får därefter gå loss med såser, strössel och annat gott! 

Du som förälder slipper planera, handla och städa efter kalaset. Allt det sköter vi!

Förslag på kalasteman

Möhippa

Skapa minnen för livet – kom till oss för er möhippa och laga massor av god italiensk mat! Vi lovar er en oförglömlig upplevelse fylld av skratt, prat och mat i vårt hemtrevliga italienska kök. Slipp planering eller var med och utforma er stund hos oss. Under några timmar lär ni er exempelvis att baka färsk pasta, laga äkta italienska rätter från nedärvda familjerecept, uttala Bruschetta som en äkta italienska, göra underbar italiensk glass och mycket mer. Perfekt som lunch- eller brunchaktivitet innan ni fortsätter med dagens äventyr.

Förslag på tema

Svensexa

Gör svensexan till en oförglömlig upplevelse med italiensk matlagning! Slipp planeringen, vi sköter allt, eller var med och planera hela vägen, vi anpassar alltid upplägg efter era önskemål. Vad sägs om att baka er egen pasta, stoppa egen italiensk korv, uttala Gelato som en riktig italienare och även göra er egen krämiga gelato (för vem älskar inte glass?!). Dessutom får ni några timmars aktivitet och festmåltid i samma paket – en bra start på en episk svensexa.

Förslag på tema