Laga italiensk mat med kollegor

Vilken typ av matlagningsevent är ni ute efter?

Vill ni göra en oförglömligt god företagsaktivitet?

Group 37Created with Sketch.

Välkommen till Italien i hjärtat av Stockholm! En matupplevelse med jobbet i det italienska köket är den perfekta företagsaktiviteten för teambuilding, kick-off eller bara som en trevlig stund tillsammans med jobbet. Nu även ONLINE! Gör som många andra och boka er privata livesända teambuilding där ni lagar mat i era respektive kök. Vi garanterar glädje och inspiration både i köket och på jobbet!

Det är få saker som för samman människor, som får oss att mötas och trivas på samma sätt som när vi lagar mat tillsammans.

Teambuilding - Team cooking

Group 37Created with Sketch.

Italiensk mat har magin att förena människor på ett trevligt & prestigelöst sätt vilket stärker samarbetet inom gruppen.

Matlagning ONLINE

Group 37Created with Sketch.

Vi sänder live från vår matstudio, ni lagar mat hemma i era kök & tillsammans lagar vi härlig italiensk mat!

Kick-off

Group 37Created with Sketch.

Kom igång med verksamhetsåret eller projektet med bästa möjliga start. Aktivitet & middag i ett!

Kundaktivitet

Group 37Created with Sketch.

Att laga mat med kunder är ett roligt & minnesrikt sätt att underhålla & uppmuntra framtida samarbete.

Konferens eller möten

Group 37Created with Sketch.

Helhetslösning för konferens eller möte i mysiga & kreativa lokaler i centrala Stockholm. 

Sommarfest

Group 37Created with Sketch.

Fira er sommarfest innan semestern med god italiensk mat som ni lagar & äter tillsammans.

After Work

Group 37Created with Sketch.

Vem på jobbet bakar bäst färsk pasta?

Matlagningstävling

Group 37Created with Sketch.

Vem på jobbet bakar bäst färsk pasta?

Gåvor till kunder
& medarbetare

Group 37Created with Sketch.

Visa uppskattning till dina kunder eller medarbetare genom att ge dem en unik give away.

Vill du laga italiensk mat med jobbet?

Group 37Created with Sketch.

Kom med dina kollegor till oss på Al Dente och gör en företagsaktivitet med jobbet där ni lär er laga italiensk mat från grunden i våra rustika och hemtrevliga kök. Tillsammans lagar ni en buffé av italienska rätter, ni stoppar egen salsiccia-korv, bakar färsk pasta och gör hemgjord gelato! Efter goda rekommendationer från oss skräddarsyr vi en meny och aktivitet för just er grupp. Välkommen till Italien i hjärtat av Stockholm!

Vi anordnar bland annat:

5 fördelar med att laga italiensk mat på företagsaktivitet hos oss:

Upplev den italienska känslan för bra råvaror

Sätt på er förkläden, kavla upp ärmarna och börja laga mat tillsammans! Upplev teambuilding med kollegorna som aldrig förr. Ni lagar mat indelade i par eller små grupper och blir vägledda av våra italienska kursledare. Tillsammans lagar ni flera olika rätter med rena smaker och fantastiska dofter av färsk basilika, vitlök, kallpressad olivolja och citron i ert privata italienska kök. Senare sätter ni er ned och avnjuter middagen kring vårt rustika köksbord. Bra råvaror, detaljer i tillagningen och den familjära stämningen kring bord och grytor får ni som gäster uppleva hos oss.

Alltid anpassat efter er och vad ni vill få ut av er företagsaktivitet

Vi anordnar matlagningsaktiviteter för både små och stora sällskap och på svenska eller engelska. Er företagsaktivitet hos oss kan innebära att ni lagar lunch eller middag, beroende på när det passar er. Vill ni sammansvetsa teamet genom att laga mat tillsammans i grupper, stärka teamkänslan mellan medarbetarna långsiktigt med hjälp av italiensk matlagning eller bara ha kul med jobbet och kollegorna så har vi företagsaktiviteten som passar er. Vi är flexibla, ger gärna förslag och anpassar alltid upplägg efter era önskemål och behov!

Allergier?

Inga problem, vi tillgodoser alla allergier eller matpreferenser, så att alla kan vara med och ha kul. Meddela oss i god tid innan ditt besök.

Företagsaktivitet som passar alla, vi tar hänsyn till alla allergier och matpreferenser

Kök som tar er hem till italienska landsbygden

Våra matstudios ligger i Vasastan i Stockholm. När du kommer in möts du av rustik italiensk inredning, stuckatur och trägolv som gifter sig fint med handmålat kakel från Amalfikusten från La Riggiola, pastamaskiner, pestomortlar, vitlök och färska örter! Allt för en äkta italiensk köksmiljö, som den känns och ser ut hemma hos oss i Italien.

0
År i köket
0
Pastadrottningar
0
Gäster per år
0
Matstudios
0
Kokböcker

Kontakta oss

Team building - Team cooking

Aktiv matlagning är en säregen social upplevelse och i ert eget kök kan ni ostört prata, mingla och inspireras med varandra. Teambuilding på Al Dente handlar om samarbete och umgänge utan prestige. Italiensk mat har magin att förena människor på ett trevligt och prestigelöst sätt vilket stärker samarbetet inom gruppen. Det är dessa värden som kommer att berika din arbetsplats långt efter att matlagningsaktiviteten är klar.

Förslag på tema

Team building Online!

Vi sänder live från vår matstudio ni lagar mat hemma i era kök, tillsammans lagar vi härlig italiensk mat! Vi kan ordna en matkasse hem till dörren eller en inköpslista och ni shoppar ingredienserna själva. Vi vägleder er live online från Al Dente’s matstudio som återskapar riktiga italienska hemmamiljöer, så med andra ord, är vi alla hemma och träffas digitalt!

Förslag på tema

Kick-off

Kom igång med verksamhetsåret eller projektet med bästa möjliga start. Genom aktiv matlagning lär ni känna varandra under avslappnade former med aktivitet och middag i ett. Ni lär känna varandra på en mer personlig nivå vilket ger bättre förutsättningar, underlättar kommunikation och skapar samhörighet. 

Förslag på tema

Kundaktivitet

Stärk relationen med era kunder genom italiensk matlagning. Att laga mat tillsammans är ett roligt och minnesrikt sätt att underhålla och uppmuntra framtida samarbete. Genom en aktivitet som passar alla och som garanterat kommer imponera kommer ni närmre era kunder och bygger långsiktiga relationer. De man gillar att umgås med gillar man att göra bra affärer med.

Förslag på tema

Konferens eller möten

Är ni ute efter en helhetslösning för er konferens eller möte i en ostörd och mysig miljö i centrala Stockholm? Våra matstudios är inbjudande och kreativa lokaler och passar för grupper i varierande storlek. När ni är klara för dagen kavlar ni upp ärmarna, tar ett glas bubbel och börjar laga mat tillsammans. Ett smidigt sätt att kombinera möte, aktivitet och middag!

Förslag på tema

Sommarfest

Samla kollegorna för en trevlig sommaravslutning tillsammans innan semestern. Fira er sommarfest med god italiensk mat som ni lagar och äter tillsammans. Gör fräscha maträtter som får er att uppleva varma soliga Italien fast kvar i Stockholm. Vad sägs om Sparriskräm med egenbakad pasta eller Gelato al limone? Det är bara ett par av de rätter ni kan få laga.

Förslag på tema

After Work

AW med jobbet på ett annorlunda och extra roligt sätt! På After Work hos oss lagar ni läcker italiensk mat under avslappnade former. Ni umgås på en mer personlig nivå vilket ger bättre förutsättningar, underlättar kommunikation och skapar samhörighet i gruppen.

Förslag på tema

Matlagningstävling

Vem på jobbet bakar bäst färsk pasta? Ta reda på det genom den ultimata matlagningstävlingen! En rolig och tävlingsinriktad upplevelse med fart och fläkt i köket.

Gåvor till kunder och medarbetare

Visa uppskattning till dina kunder eller medarbetare genom att ge dem en unik give away. Vi rekommenderar våra populära personliga förkläden med era namn tryckt på (säg till minst 4 veckor innan). Annars har vi vackra present-kit med italienska delikatesser och egenförfattade kokböcker. Majoriteten av våra produkter finns inte att få tag på i vanlig handel och är alltid av högsta kvalitet. 

Ge bort en oförglömlig upplevelse genom att köpa presentkort på italienska matlagningskurser. Det är en gåva som passar alla och vi garanterar en kurs full av inspiration, glädje och minnen.