logo logga Al Dente utan ram

Fira födelsedag
med familj & vänner

Hur vill ni fira?

Skräddarsytt event

Group 37Created with Sketch.

Privat firande med skräddarsytt upplägg kring tid, meny och upplägg

Chambre Séparée

Group 37Created with Sketch.

Privat firande med festligt upplägg i chambre séparée

Fira med oss och andra

Group 37Created with Sketch.

Fira på italienskt vis i gemensamt kök med andra jubilarer. Välj mellan tre upplägg

Fira med familjen

Varmt välkommen att fira med oss på Al Dente! Vi ser alltid en anledning att fira i Italien. Kanske är det dotterns födelsedag, någons namnsdag eller bara en härlig tid i livet?

Fira födelsedag med bubbel & chark

Varmt välkommen att fira med oss på Al Dente! Vi ser alltid en anledning att fira i Italien. Kanske är det en födelsedag, er bröllopsdag eller bara att helgen stundar?

Spritz-skola med ost & chark

Varmt välkommen att fira med oss på Al Dente! Vi ser alltid en anledning att fira i Italien. Kanske är det en födelsedag, er bröllopsdag eller bara att helgen stundar?

Möhippa

Group 37Created with Sketch.

Skapa minnen för livet – kom till oss för er möhippa & laga massor av god italiensk mat!

Svensexa

Group 37Created with Sketch.

Gör svensexan till en oförglömlig upplevelse med italiensk matlagning. Aktivitet och festmåltid i ett!

Umgås och laga mat tillsammans utan städ & disk

Group 37Created with Sketch.

I Italien är matlagning det naturliga tillfället för att vara tillsammans med de närmsta. Upplev en matupplevelse i Stockholm där ni lagar läcker och genuin italiensk mat samtidigt som ni umgås och slipper all disk. För det är just den italienska känslan för bra råvaror, detaljer i tillagningen och den familjära stämningen kring bord och grytor som ni får uppleva hos oss. En annorlunda aktivitet som passar alla! Dessutom får ni recepten på det ni lagat efteråt. Vi utgår ifrån familjerecept som ärvts genom generationer i släkten Santambrogio.

Vi anordnar bland annat:

6 fördelar med att laga italienskt med familj och vänner hos oss:

Bland parmesan, vitlök och kallpressad olivolja

Ni lagar flera olika rätter med fantastiska smaker som får det att vattnas i munnen. Vad sägs om att baka egen färsk pasta med Pesto alla Genovese gjord på färsk basilika, rikligt med parmesanost och kallpressad olivolja. Stoppa egen italiensk korv salsiccia, göra egen glass gelato i smaker som intensiv cioccolato, krämig pistacchio eller sötsyrlig limone. Sedan sätter ni er ned kring vårt stora rustika köksbord och njuter av era egenlagade maträtter.

Anpassat efter er som privat sällskap

Vi anordnar matlagningsaktiviteter för både större och mindre sällskap. Ni som privat sällskap bestämmer om ni vill fira helt själva eller med andra jubilarer. Vare sig ni vill fira en jämn födelsedag på bästa och godaste sätt, planera möhippa eller svensexa som bjuder på en annorlunda och äkta italiensk matupplevelse eller bara samla släkt, familj och vänner för en rolig aktivitet i Stockholm så har vi upplägget som passar er i privat sällskap. Vi är flexibla, ger gärna förslag och anpassar alltid upplägg efter era önskemål! 

Allergier?

Inga problem, vi tillgodoser alla allergier eller matpreferenser, så att alla kan vara med och ha kul. Meddela oss i god tid innan ditt besök.

Aktivitet i privat grupp, vi tar hänsyn till alla allergier och matpreferenser

Kök som tar er hem till vårt Italien

Var beredd på en fulländad italiensk upplevelse i Stockholm. Våra matstudios ligger i hjärtat av Vasastan och när du kommer in genom vår dörr möts du av en rustik och charmig italiensk miljö. Trägolven gifter sig fint med handmålat kakel från Amalfikusten från La Riggiola, glassmaskiner från DeLonghi, stora gedigna mortlar, basilika och kallpressad olivolja! Köken återskapar riktiga italienska hemmamiljöer och ser inte ut som om ni skulle vara på restaurang.

0
År i köket
0
Italienska kockar
0
Gäster per år
0
Adresser
0
Kokböcker

Kontakta oss

Eller mejla oss direkt: [email protected]

Skräddarsytt event

Vi hjälper dig och ditt sällskap till ett helt privat, skräddarsytt firande med aktiv matlagning och fantastisk mat och dryck. Ni får en oförglömlig matupplevelse i centrala Stockholm där ni är med och bestämmer upplägg, lokal, tid och datum samt menyn ni ska laga. Perfekt för att fira födelsedag eller annan storslagen händelse. Som en resa till det rustika och kulinariska Italien fast kvar i Stockholm!

Olika förslag på upplägg

Fullända födelsedagsfirandet och ge bort en unik gåva. Exempelvis kan du få personliga förkläden, present-kit med italienska delikatesser, presentkort och kokböcker. Majoriteten av våra produkter finns inte att få tag på i vanlig handel och är alltid av högsta kvalitet.

Chambre Séparée

För er som söker en privat matstudio för ert firande. Här erbjuder vi er ett helt eget kök, Chambre Separée, där ni lagar en tre-rätters meny med våra Italienska favoriter. Ni bestämmer tid och datum (efter tillgänglighet) och har möjlighet att göra flera tillval såsom Aperol Spritz -skola eller en fantastisk ost- och charkbricka!

Möhippa

Skapa minnen för livet – kom till oss för er möhippa och laga massor av god italiensk mat! Vi lovar er en oförglömlig upplevelse fylld av skratt, prat och mat i vårt hemtrevliga italienska kök. Slipp planering eller var med och utforma er stund hos oss. Under några timmar lär ni er exempelvis att baka färsk pasta, laga äkta italienska rätter från nedärvda familjerecept, uttala Bruschetta som en äkta italienska, göra underbar italiensk glass och mycket mer. Perfekt som lunch- eller brunchaktivitet innan ni fortsätter med dagens äventyr.

Olika förslag på upplägg

Svensexa

Gör svensexan till en oförglömlig upplevelse med italiensk matlagning! Slipp planeringen, vi sköter allt, eller var med och planera hela vägen, vi anpassar alltid upplägg efter era önskemål. Vad sägs om att baka er egen pasta, stoppa egen italiensk korv, uttala Gelato som en riktig italienare och även göra er egen krämiga gelato (för vem älskar inte glass?!). Dessutom får ni några timmars aktivitet och festmåltid i samma paket – en bra start på en episk svensexa.

Olika förslag på upplägg

Öppettider i jul:

Beställningar skickas när vi öppnar upp butik & kök den 8/1-24

Kontoret öppet som vanligt alla vardagar (även i mellandagarna) för frågor, offertförfrågningar & bokningar.

Presentkort perfekt julklapp, present eller gåva till den som älskar mat och matlagning

Varför inte ge ett presentkort på matlagningskurs i julklapp till någon du tycker om? Sistaminuten-julklapp: Vi skickar digitalt presentkort för köp senast 23/12 kl. 18.00.

Följ med du med och ha det riktigt kul tillsammans i våra familjära och inbjudande italienska kök!

Öppettider i jul:

Beställningar skickas när vi öppnar upp butik & kök den 8/1-24

Kontoret öppet som vanligt alla vardagar (även i mellandagarna) för frågor, offertförfrågningar & bokningar.