Världens bästa hemmagjorda gelato – med Roy Nader

Vad vore livet utan Gelato? Nej, det hade inte alls varit detsamma!

Samantha träffade Roy Nader som var en av finalisterna i Sveriges Mästerkock 2020 och gav honom alla insider-tips för att göra egen hemmagjord Gelato. Liksom vår filosofi på Al Dente så Roy brinner för god mat som görs med bra råvaror och poängterar att mat har magin att samla familjer. Så det är kring grytor och fat som Roy har växt upp.

Vi träffade Roy på stan och gick till vår matstudio på Roslagsgatan för att göra äkta italiensk Gelato, precis som vi gör den hemma i Italien. Det är inte svårt att älska gelato, den krämiga italienska glassen med sina rena smaker och perfekta konsistens. Du vet väl att du också kan göra glass utan glassmaskin? Jovisst, titta på klippet så visar vi dig hur. Eller gå på någon av våra Gelatokurser för att få alla tips och trix!

https://youtu.be/ffyERaVwdbY

Läs mer om Roy Nader på: https://roynader.se
Instagram: instagram.com/theroynader​

Vill du också lära dig göra världens godaste hemmagjorda gelato?

På våra gelatokurser kommer du få göra glass, närmare bestämt – äkta italiensk gelato, som smakar lika ljuvligt som på Roms bästa gelateria. Du lär dig att göra glass med eller utan glassmaskin och i många olika smaker!

Gå på kurs hos oss!
Gelato – äkta italiensk glass, vår mest populära kurs med massor av smaker

Sommarkurser 2023

Istället för att bara äta på restaurang. Kom och laga äkta italiensk mat. Boka din plats nu och gör din sommar oförglömlig!